Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Willa UROCZA

Adres obiektu 11 Listopada 32, 43-460 Wisła
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 22 opinii
4.1
Wyposażenie 3.9
Czystość 3.5
Wyżywienie 4.3
Lokalizacja 4.5
Obsługa 4.2
Zgodność z ofertą 4.2
Jakość do ceny 4.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 18

 
 

EWA
Dodano: 2016-08-16
Pobyt od: 2016-06-16 do 2016-06-20 IP: xx.176.221.217
 
 
 

Byłam z córka kilka dni i jestem rozczarowana - wcale nie jest tak tanio , a przede wszystkim pokoje są okropne : sprana pościel i niemyta toaleta.jedzenie bardzo przeciętne


 
 

Anna
Dodano: 2016-08-16
Pobyt od: 2016-08-01 do 2016-08-04 IP: xx.176.221.217
 
 
 

pokoje brudne, łazienka nie myta od bardzo dawna_ nie wiem skąd te pochlebstwa


 
 

Podróżująca para
Dodano: 2014-08-05
Pobyt od: 2014-07-28 do 2014-08-04
 
 
  

Podróżujemy od kilku lat po całej Polsce. Odwiedzamy różne obiekty, więc mamy porównanie. Plusy Uroczej: budynek odnowiony, pokoje czyste, miła obsługa, duży taras z widokiem na góry, dostęp całodobowy do jadalni(kawa, herbata),dobrze przyrządzona, domowa kuchnia; spokojna okolica. Minusy Uroczej: BARDZO małe porcje obiadowe (np. dwie kulki ziemniaków, 10 małych frytek, plasterek mięsa itd.), śniadania mało urozmaicone, jedzenie prawie w ogóle nie dokładane, obowiązuje zasada "kto pierwszy, ten lepszy". Początek śniadania o godz. 9:00. Gdy się spóźnisz - możesz nie zjeść. Tanie ręczniki, zostawiają na skórze bardzo nieprzyjemny zapach oraz drobinki materiału. Materace niezbyt wygodne, czuć sprężyny; poduszki stare ze zbitym puchem. Jeżeli ktoś nie oczekuje luksusów oraz obfitych posiłków - jak najbardziej polecamy willę Urocza.


 
 

Zbigniew Kolber
Dodano: 2014-07-28
Pobyt od: 2014-07-21 do 2014-07-27
 
 
  

Miałem przyjemność być gościem w Willi Urocza od 21-27 lipca.Od samego początku pobytu ja i moja rodzina doświadczyliśmy bardzo dużej życzliwości i elastyczności ze strony prowadzących.Zostaliśmy oprowadzeni po budynku, uzyskaliśmy wszystkie niezbędne informacje dotyczące dalszego pobytu.Wysoką kulturę osobistą wszystkich pracowników mogliśmy obserwować na każdym kroku.Jedzenie było wspaniałe, można było w razie potrzeby indywidualnie ustalić godziny posiłku.Całość pobytu oceniam bardzo wysoko i polecam wszystkim, którzy chcą bezstresowo i w UROCZEJ atmosferze spędzić urlop.


 
 

bogusia
Dodano: 2013-11-25
Pobyt od: 2013-04-27 do 2013-05-03
 
 
    

niechcacy wpisalam zle oceny. dalam 1 a powinno byc 5. Przepraszam


 
 

Rybson
Dodano: 2013-08-13
Pobyt od: 2013-07-18 do 2013-07-24
 
 
   

Zgodność z ofertą dałem 4, ponieważ nie informowaliście, że macie takie pyszne jedzenie i to w jakich porcjach :) ogólnie bardzo przyjemnie :) szczególnie ważna jest atmosfera jaką tworzą właściciele :) pozdrawiam Para z Podkarpacia


 
 

Małgorzata i Antoni
Dodano: 2013-07-26
Pobyt od: 2013-07-19 do 2013-07-21
 
 
    

Wybraliśmy się z żoną na weekend do Wisły na ostatni moment.Właściciel "UROCZEJ" bez zaliczki postanowił nas przyjąć.Przyjęcie było bardzo miłe.Pokoje czyściutkie i przytulne.Jedzenie smaczne i pożywne.Okolica bardzo spokojna a widoki z tarasu bardzo piękne.Gospodarze zawsze gotowi udzielić porady a jak trzeba udzielą pomocy w każdej sprawie.Na pewno TU wrócimy.


 
 

Małżeństwo z Lublina
Dodano: 2013-06-20
Pobyt od: 2013-06-05 do 2013-06-12
 
 
    

Urocza to super przyjemne miejsce na wczasy rodzinne.Byliśmy z rodzina na tygodniowym wypoczynku.Było tak miło,że nie chciało się wyjeżdżać.Tam się po prostu o gości dba. Polecamy!


 
 

Bogusia z rodzina
Dodano: 2013-05-09
Pobyt od: 2013-04-27 do 2013-05-03
 
 
    

Wlasnie wrocilismy z tygodniowego pobytu w Willi Urocza.Byl to naprawde wspanialy wypoczynek. Wszystko dopiete na ostatni guzik. Obsluga perfekcyjna. Wlasciciele sluzyli pomoca na kazdym kroku a zarazem czulismy sie swobodnie jak w domu. Willa polozona w pieknym miejscu. Krotki spacer do centrum Wisly. Pzed budynkiem super miejsce na ognisko , ktore rowniez pomogli nam zorganizowac wlasciciele. Jedzenie przepyszne . Bogate sniadania oraz wspaniale obiady, na ktore nie moglismy sie doczekac.Ogromna roznorodnosc i bardzo duze porcje.Przepysznie! Mimo duzej liczby gosci na sniadaniu niczego nie brakowalo i jedzenie bylo caly czas dokladane. Pensjonat jest prowadzony z pasja i czuje sie , ze wlasciciele lubia to co robia i kazdy gosc jest bardzo wazny. W pokojach czysciutko . Nowe plaskie telewizory z duza liczba kanalow. Ogolnie jestesmy zachwyceni pobytem w Uroczej i oczarowani obsluga. Jest to miejsce,do ktorego chce sie wracac i my napewno wrocimy. Dziekujemy za wspanialy pobyt


 
 

Jadwiga z rodziną
Dodano: 2013-04-10
Pobyt od: 2013-04-03 do 2013-04-09
 
 
   

Do Uroczej jeżdżę z rodziną od kilku sezonów.Zawsze wracamy bardzo zadowoleni.Główna w tym zasługa Prowadzących willę-to przemili,kulturalni i bardzo gościnni ludzie.Inaczej nie byłoby sensu wracać,bo miejsc w Wiśle nie brakuje. Zadziwia przy tym fakt,że cena nie zmienia się od lat,a my wciąż dostajemy super smaczne jedzenie w dużych porcjach. Polecamy!


Opinie 1-10 z 18

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Wisła w przewodniku

Zakochaj się w Wiśle, czyli co warto zobaczyć i zwiedzić

Zakochaj się w Wiśle, czyli co warto zobaczyć i zwiedzić

Wisła swoją popularność zawdzięcza w dużej mierze Adamowi Małyszowi, ale okolica ma do zaoferowania dużo więcej. Czym zauroczy cię Wisła?

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie